Crowdfunding

Crowdfunding

Sushirullen växer snabbt och lanserar nu en Crowdfundingkampanj tillsammans med fundedbyme logo cut

Vårt bolag står inför en enorm tillväxt inom flera olika segment och vi bjuder därför in allmänheten att bli delägare och driva expansionen tillsammans med oss. Det handlar om nyanställningar, centralkök, investeringskapital i nya enheter etc. Vi behöver växa vårt team med kompetenta personer och se till att både antal enheter och varumärket fortsätter att öka. Passa på att utnyttja detta tillfälle att bli en av oss!

Här på sidan kan ni ladda ner diverse information och material om oss och även få nyhetsuppdateringar om Sushirullens utveckling. Se även till att bli medlemmar på fundedbyme logo cut där ni kan anmäla ert deltagande i kampanjen.

Minsta köp är en post på 20 aktier à 60 kronor (1,200 kr totalt).

Alla som köper aktier i bolaget kommer även att få ett personligt VIP-kort med 20 % rabatt på alla Sushirullens standardbutiker (ej eventuella enheter i livsmedelsbutiker) under hela 2018!

Ladda ner

Kampanjvideo

Aktuella Nyhet

2018-02-16

Sushirullen fortsätter sin snabba expansion och öppnade idag första enheten i Sverige utanför Stockholm, nämligen i Eskilstuna. Ägarna till Bangkok Express på Västerleden lägger nu till Sushirullen som en del av menyn och breddar på så sätt sitt sortiment. Detta är sushirullens tredje butiksöppning under februari och vi är nu uppe i 11 enheter i Sverige och 16 totalt.

2018-02-09

Våra finska kollegor ligger inte heller på latsidan. Idag slog de upp portarna för en försäljningsdisk inne på Messukeskus, Finlands största Mäss och Konferenscenter. Med över 100 årliga evenemang och 1,3 miljoner besökare är det en fantastisk möjlighet för Sushirullen att visa upp sig på den finska marknaden. Detta är Finlands 5:e Sushirullen och den 15:e totalt i kedjan.

2018-02-01

Nu har vi öppnat Sushirullen i Haninge centrum! Franchisetagare David Hudert och hans team slog idag upp dörrarna till Sushirullens 10:e enhet i Stockholm och 14:e totalt. Lokalen hittas i anslutning till entré nr 7 i Haninge och har egen ingång från lilla busstorget såväl som inifrån gallerian. Vi hoppas på ett gott mottagande från Sushiälskare i Haninge kommun och jobbar vidare med ytterligare etableringar inom kort. Håll utkik efter oss!

2018-02-15

Ny meny för pilotprojekt tillsammans med Hemköps flaggskeppsbutik under Åhléns city där Sushirullen bemannar sushidisken med ett brett sortiment. Samarbetet går helt i linje med vår plan att satsa stort på dagligvarukonceptet vilket är en enorm marknad.

2018-03-15

Den 15/3 öppnades en ny enhet i Västerås i köpcentret Igor. Hur det gick kan ni se på bilderna!

2018-03-10

Sushirullen fortsätter sin snabba expansion och öppnade idag en enhet på Flemingsberg station. Välkomna!

Passa på att bli en delägare!

Vi erbjuder därför er att i samarbete med www.fundedbyme.com köpa aktier i vårt företag och bli en del av denna resa. Läs igenom allt material, se vår kampanjvideo och fundera om detta kan var något för dig eller någon i din bekantskapskrets. Minsta köp är en post på 20 aktier à 60 kronor (1,200 kr totalt).
Som en extra bonus får alla som investerar i Sushirullen ett VIP-kort med 20 % rabatt på våra restauranger under hela 2018!